Collistar Collistar Sorbet Creme Soothing Sorbet Cream

Collistar

Collistar Sorbet Creme Soothing Sorbet Cream


Bestelnummer:
152326

Barcode:
8015150231237

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 25.76
Aanbieding
19.32
Productinformatie
Soothing sorbet cream met Verrassend lichte crème met bosbes extract

Sorbet Cream: een nieuw soort crème. Meer dan zomaar een emulsie, het is een nieuw type samenstelling met een verrassend lichte textuur die snel door de huid wordt opgenomen én de waardevolle ingrediënten bij contact met de huid vrijgeeft voor een doelgerichte activiteit. Made-in-Italy geavanceerde technologie en natuurlijke ingrediënten. Het sterke punt is een geavanceerde formule met een rijkdom aan zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten: ten eerste het exclusieve Matrixin-Complex®, dat de matrix van de beschermlaag van de huid reconstrueert, de natuurlijke barrière tegen externe invloeden die bij de zeer gevoelige huid en de huid met couperose onvoldoende bescherming biedt.


Voordeel

Vanaf het eerste gebruik zorgt dat de huid ultra comfortabel aanvoelt en er frisser, gladder en stralender uitziet. Naarmate u het product langer gebruikt wordt de huid sterker, krijgt meer energie en zal minder snel reageren op externe prikkels.

Hoe te gebruiken
Perfect om het hele jaar te gebruiken ‘Soothing Sorbet Cream’ is de ideale verzorging als u het gezicht wilt opfrissen met een ultralicht laagje verzorging en wellness. ‘s Ochtends en/of ‘s avonds aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht en hals en zachtjes masseren om opname door de huid te ondersteunen. Door de unieke formule kan dit product ook worden gebruikt als een ‘kalmerend masker’: royaal aanbrengen op de huid, 3 minuten of desgewenst langer wachten, en daarna alle over tollige crème met een tissue afnemen. 
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden