Collistar Collistar Nero Sublime Sublime black precious serum

Collistar

Collistar Nero Sublime Sublime black precious serum


Bestelnummer:
171886

Barcode:
8015150246002

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
30 ml
Normale prijs
€ 66.65
Aanbieding
49.99
Productinformatie
Black precious serum een Subliem zwart luxe serum

Collistar Research heeft een revolutionair serum ontwikkeld met een verbazingwekkende zwarte consistentie die in contact met de huid verdwijnt en zich transformeert in een ‘activator van een stralende huid en jeugdigheid’. Een high tech formule en kostbare ingrediënten voor een ongekende doeltreffendheid. Een echt elixer van licht en jeugdigheid. Dit serum is zo doeltreffend door de ultra technologische formule die kostbare ingrediënten bevat met een krachtige regenererende, her stellende en ontgiftende werking. Dit glanzende en sprankelende serum werkt direct: het gezicht ziet er meteen subliem uit met een onmiddellijk filler effect dat de huid zichtbaar gladstrijkt, rimpels en imperfecties vermindert en een spectaculair verhelderend effect dat de gezichtshuid revitaliseer t waardoor de teint perfect straalt.

Voordeel
Direct zichtbare en geleidelijke resultaten De krachtige formule biedt in no time gegarandeerde en uitzonderlijke resultaten die vanaf het eerste gebruik zichtbaar zijn en v ersterken bij dagelijks gebruik. • Een zichtbaar verbeterde huidkwaliteit: de gezichtshuid is niet alleen compacter, steviger en soepeler, maar ook puur en ontgift. • Minder huidverzakkingen en - verslappingen op gezicht en hals: de contouren zijn duidelijker gedefinieerd, de natuur lijke veerkracht wordt herwonnen. • Rimpels en andere signalen van huidveroudering verminderen: het gezicht oogt jonger , gladder en lijkt gelift. • Een ongelooflijk heldere teint en een fijnere, egalere huidtextuur. Het genot van een revolutionaire zwarte textuur. De formule is niet alleen doeltreffend, maar vormt bij gebruik ook een genot voor de zintuigen. De heldere zwarte kleur van het serum valt direct op en de zachte, verleidelijke textuur glijdt haast onmerkbaar over de huid met een heldere en stralende teint als resultaat. Tenslotte biedt de milde, harmonieuze geur met licht bloemige en heerlijke fruit bestanddelen een zalig gevoel van w elzijn.

Hoe te gebruiken
Dit kostbare serum is geschikt voor alle leeftijden, alle huidtypen en kan gedurende het hele jaar worden gebruikt en is ontwikkeld voor allround gebruik. Ideaal om solo te gebruiken, en kan ook in combinatie met andere Collistar crèmes w orden gebr uikt. Verwarm het serum tussen de vinger s, daarna aanbrengen en zachtjes masseren vanuit het centrum van het gezicht naar buiten en opwaar ts vanaf de hals basis. Beëindig de behandeling door met beide handen zachtjes op gezicht en hals te drukken om opname van het serum te bevorderen. 
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden