Collistar Collistar Nero Sublime Sublime black precious mask

Collistar

Collistar Nero Sublime Sublime black precious mask


Bestelnummer:
171887

Barcode:
8015150246026

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 48.47
Aanbieding
36.35
Productinformatie
Sublime black precious mask een Subliem zwart luxe masker

Collistar Research heeft een revolutionair masker ontwikkeld met een verbazingwekkende zwarte consistentie die actief is als een ‘activator van een stralende huid en jeugdigheid’. Een high tech formule en kostbare ingrediënten voor een ongekende doeltreffendheid. Dit volstrekt unieke en ongeëvenaarde masker is gecreeerd op basis van een exclusieve en ultra technologische formule die kostbare ingrediënten bevat met een krachtige regenererende, herstellende en ontgiftende werking, gecombineerd met zwarte klei en bamboe houtskool met specifieke purifiërende en absorberende eigenschappen. Dit rijke en romige masker werkt direct en heeft een tweevoudige werking. 1.Het zuivert en ontgift de huid: verwijder t onzuiverheden en dode huidcellen uit de poriën, die anders de zuurstoftoevoer verhinderen en het huidvernieuwingsproces belemmeren. 2.Het gezicht ziet er subliem uit met een spectaculair verhelderend effect dat de gezichtshuid revitaliseert waardoor de teint perfect straalt.

Voordeel

Direct zichtbare en geleidelijke resultaten. Binnen 5-10 minuten bereikt u een ongeëvenaard en instant beauty effect: •een pure, schone en fluweelzachte gezichtshuid •een ultra heldere teint •een fijne en egale huidtextuur •het gezicht is glad en lijkt gelift • rimpels en signalen van een vermoeide huid verminderen. Dit masker is ideaal als een S.O.S. behandeling dat de gezichtshuid nieuw leven inblaast na een stressvolle dag of voor een belangrijke afspraak en wordt ook aanbevolen als een continue behandeling om één à tweemaal per week te gebruiken om de gunstige resultaten ook op termijn in stand te houden en om de doeltreffendheid van de kostbare formule te maximaliseren. De formule is niet alleen doeltreffend, maar vormt bij gebruik ook een genot voor de zintuigen. De intense en intrigerende zwarte kleur van het masker valt direct op. De rijke en romige, maar ook zachte en soepele textuur glijdt haast onmerkbaar over het gezicht en hals. Tenslotte biedt de milde, harmonieuze geur met licht bloemige en heerlijke fruit bestanddelen een zalig gevoel van welzijn.

Hoe te Gebruiken
Egaal verdelen over gezicht en hals, hierbij de oogcontour vermijden. Een aantal seconden zachtjes masseren en daarna ca. 5 minuten laten inwerken. Afnemen met een tissue en afspoelen met warm water. 
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden