Collistar Collistar Nero Sublime Sublime black precious cream

Collistar

Collistar Nero Sublime Sublime black precious cream


Bestelnummer:
171888

Barcode:
8015150246019

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 72.71
Aanbieding
54.53
Productinformatie
Sublime black precious cream Subliem zwart luxe crème

Collistar Research heeft een revolutionaire crème ontwikkeld met een verbazingwekkende zwarte consistentie die in contact met de huid verdwijnt en zich transformeert in een ‘activator van een stralende huid en jeugdigheid’. Een high tech formule en kostbare ingrediënten voor een ongekende doeltreffendheid. Deze volstrekt unieke en ongeëvenaarde crème is gecreëerd op basis van een ultra technologische formule die kostbare ingrediënten bevat met een krachtige regenererende, herstellende en ontgiftende werking. De crème heeft een lichte, fluweelzachte en tegelijkertijd luxueuze en ultra gladde textuur. Het gezicht ziet er meteen subliem uit met een spectaculair verhelderend effect dat de gezichtshuid revitaliseert waardoor de teint perfect straalt. De verzorgende werking is snel en buitengewoon te noemen dankzij de actieve ingrediënten: zwarte orchidee extract beschermt en hydrateert, stamcellen van witte gardenia regenereren en verstevigen, gehydroliseerde zwarte parel verhelder t en revitaliseert en carnosine, een ingrediënt met een krachtig herstellend, antioxidant en detox effect.

Voordeel
Direct zichtbare en geleidelijke resultaten. De krachtige formule biedt in no time gegarandeerde en uitzonderlijke resultaten die vanaf het eerste gebruik zichtbaar zijn en versterken bij dagelijks gebruik. • Een zichtbaar verbeterde huidkwaliteit: de gezichtshuid is niet alleen compacter, steviger en soepeler, maar ook puur en ontgift. • Minder huidverzakkingen en -verslappingen op gezicht en hals: de contouren zijn duidelijker gedefinieerd, de natuurlijke veerkracht wordt herwonnen. • Rimpels en andere signalen van huidveroudering verminderen: het gezicht oogt jonger, gladder en lijkt gelift. • Een ongelooflijk heldere teint en een fijnere, egalere huidtextuur. Sublime Black Precious Cream is geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypen en kan gedurende het hele jaar worden gebruikt.

Hoe te Gebruiken
Masseer de crème zachtjes vanuit het centrum van het gezicht naar buiten en opwaarts vanaf de hals basis. Beëindig de ehandeling door met beide handen zachtjes op gezicht en hals te drukken om opname van de actieve ingrediënten te bevorderen. 
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden