Collistar Collistar Magnifica Plus Youth Elixir Replumping Regenerating

Collistar

Collistar Magnifica Plus Youth Elixir Replumping Regenerating


Bestelnummer:
143409

Barcode:
8015150244305

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 53.52
Aanbieding
40.14
Productinformatie
Youth elixir replumping regenerating 

Een innovatieve creatie met een voortreffelijke prestatie. Deze wonderbaarlijke fluid vormt een echt ‘jeugd elixer’ dat de schoonheid van het gezicht naar een hoger niveau tilt dankzij een technologisch geavanceerd ingrediënt, Transcutol® CG, dat zorgt dat de actieve ingrediënten sneller doordringen in de diepere huidlagen. Hierdoor biedt dit product de huid onmiddellijk een flinke dosis vitaliteit voor een frisse en stralende glow, terwijl het tegelijkertijd de eigenschappen versterkt van het 8-PN Complex® en Peptide Complex. Binnen een aantal dagen zijn de eerste resultaten zichtbaar: een stevigere huid, kleine rimpeltjes zijn gladgestreken, een ongelooflijk fris en uitgerust gezicht, alsof u van een weekje beautyinstituut heeft genoten. Geleidelijk worden de rimpelopvullende en herstellende effecten beter zichtbaar: dag na dag ontvangt het gezicht een nieuwe jeugdigheid. De textuur van Youth Elixir is uitzonderlijk zacht, comfortabel en wordt snel door de huid opgenomen. Dit elixer kan prima solo worden gebruikt, maar is m.n. ideaal in gebruik onder de overige formules uit deze lijn om hun doeltreffendheid te versterken.

Voordeel
Binnen een aantal dagen zijn de eerste resultaten zichtbaar: een stevigere huid, kleine rimpeltjes zijn gladgestreken, een ongelooflijk fris en uitgerust gezicht, alsof u van een weekje beautyinstituut heeft genoten. Geleidelijk worden de rimpelopvullende en herstellende effecten beter zichtbaar: dag na dag ontvangt het gezicht een nieuwe jeugdigheid.

Hoe te gebruiken
's Ochtends en 's avonds op het gezicht en hals aanbrengen. Doseer een kleine hoeveelheid product in de palm van de hand. Zachtjes inkloppen op opname door de huid te bevorderen. Dit elixer kan prima solo worden gebruikt, maar is m.n. ideaal in gebruik onder de overige formules uit deze lijn om hun doeltreffendheid te versterken.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden