Collistar Collistar Rigenera Cofanetto Set

Collistar

Collistar Rigenera Cofanetto Set


Bestelnummer:
191922

Barcode:
8015150219198

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Normale prijs
€ 67.67
Aanbieding
50.75
Productinformatie
 Collistar Rigenera Cofanetto Set

COLLISTAR & THE BRIDGE: ITALIAANSE PASSIE
The Bridge, bekend dankzij haar excellente lederwaren, heeft de exclusieve Beauty Bags en Travel-Bags bij de geschenksets van Collistar ontworpen. De Beauty Bags en Travel-Bags zijn gevuld met de meest geliefde producten van Collistar: kies jouw favoriete combinatie uit de lijnen make-up, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en verzorging voor mannen. De Beauty Bags en Travel-Bags hebben een elegant en modieus design. Ze zijn versierd met het iconische logo van The Bridge en zijn uitgevoerd in moderne en veelzijdige kleuren: bordeaux, roze en lederbruin.

SMOOTHING ANTI-WRINKLE CREAM FACE AND NECK
Deze ‘actieve’ crème vermindert rimpels en verfijnt de huidtextuur, waardoor deze er zachter en gezonder uitziet. Met actieve bestanddelen geïnspireerd op de bioregeneratieve wetenschap: Hyaluronzuur met een heel kleine molecuulmassa en twee biomimetische peptiden om een diepgaande celregeneratie te heractiveren en de rimpels van binnenuit op te vullen. Deze peptiden revitaliseren en verbeteren de huidstructuur. Dankzij de exclusieve Targeted Active Technology® omsluit de textuur de ingrediënten zodat ze enkel worden afgegeven waar ze nodig zijn en daar diep in de huid doordringen voor maximale doeltreffendheid. De vloeibare textuur van de nieuwste generatie voedt de huid zonder het te verzwaren. Voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid.

SMOOTHING ANTI-WRINKLE EYE CONTOUR
Een lichte gelcrème die rimpels en lijntjes vermindert voor een frissere oogopslag. Met actieve bestanddelen waarvoor inspiratie werd gezocht in de bioregeneratieve wetenschap om een diepgaande celregeneratie te heractiveren en de rimpels op te vullen. De meristematische cellen van Italiaanse Echinacea gaan rimpels rond de ogen tegen. Dankzij de exclusieve Targeted Active Technology® omsluit de textuur de ingrediënten zodat ze enkel worden afgegeven waar ze nodig zijn en daar diep in de huid doordringen.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn