Clinique Clinique Superprimer - Primes All Skins - Base Universal Face Primer

Clinique

Clinique Superprimer - Primes All Skins - Base Universal Face Primer


Bestelnummer:
66873

Barcode:
20714644093

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
001 ml
Normale prijs
€ 34.34
Aanbieding
25.75
Productinformatie

Clinique Superprimer Base Universal Face Primer


Clinique Superprimer Face Primer Colour Corrects Discolourations is een lichtgewicht, olievrije primer die uw huid voorbereidt op make-up. Het kleurcorrigerende aspect van deze primer van Clinique zorgt ervoor dat uw huid egaal wordt. Door de primer wordt uw huid glad, waardoor make-up perfect blijft zitten en niet in de lijntjes trekt. Poriën, lijntjes en rimpeltjes worden zichtbaar minder. Breng de primer aan met uw vingers of een make-upsponsje voor u foundation opbrengt.
Er zijn 3 soorten Superprimer Face Primers, namelijk:

1) Superprimer Universal Face Primer: deze primer egaliseert de huid en zorgt voor een glad oppervlakte, waarop make-up perfect kan worden aangebracht. Deze Superprimer is voor vrouwen die geen problemen hebben met hun teint en dus geen kleurcorrectie nodig hebben.

2)Superprimer Colour Corrects Dullness: deze rozekleurige primer corrigeert de doffe huid waardoor uw huid zichtbaar opleeft. Ook deze Superprimer zorgt natuurlijk voor een gladde en egale huid.

2) Superprimer Colour Corrects Discolourations: deze perzikkleurige primer corrigeert pigmentvlekjes en andere huidverkleuringen. Ook de Superprimer Colour Corrects Discolourations zorgt natuurlijk voor een gladde en egale huid.


Base Primer


Clinique Huidverzorging
Clinique

Bij Clinique is men ervan overtuigd dat elke huid, ook uw huid, er prachtig uit kan zien. Alle Clinique huidverzorging- en make-upproducten zijn op allergie getest en 100% parfumvrij. De producten van Clinique passen zich aan elk huidtype en behoefte van de huid aan. Wereldberoemd is het 3 stappenplan van Clinique, bestaande uit een routine van reinigen, exfoliëren en hydrateren. Alle producten, van dagcrèmes tot de befaamde Anti-Blemish lijn, zijn ontwikkeld door dermatologen. De heerlijke geuren voor man en vrouw maken het assortiment van Clinique compleet.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden