Clinique Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream

Clinique

Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream


Bestelnummer:
134737

Barcode:
20714716929

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
125 ml
Normale prijs
€ 56.56
Aanbieding
42.42
Productinformatie
Aanbieding van Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream 125ml Type 1 + 2 (DDML) nu tijdelijk extra hoge korting!

Clinique introduceert de nieuwe Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream. Hydrateert de huid in een oogwenk terwijl het de huidbarrière versterkt en herstelt.

Twee keer per dag aanbrengen als onderdeel van het 3-stappen huidverzorging. Deze gezichtscrème helpt de huid er frisser te laten uitzien en versterkt de huidbarrière met meer dan 50% in 8 weken.
Clinique Huidverzorging
Clinique

Bij Clinique is men ervan overtuigd dat elke huid, ook uw huid, er prachtig uit kan zien. Alle Clinique huidverzorging- en make-upproducten zijn op allergie getest en 100% parfumvrij. De producten van Clinique passen zich aan elk huidtype en behoefte van de huid aan. Wereldberoemd is het 3 stappenplan van Clinique, bestaande uit een routine van reinigen, exfoliëren en hydrateren. Alle producten, van dagcrèmes tot de befaamde Anti-Blemish lijn, zijn ontwikkeld door dermatologen. De heerlijke geuren voor man en vrouw maken het assortiment van Clinique compleet.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden