Clinique Clinique Smart Custom Repair Eye Serum

Clinique

Clinique Smart Custom Repair Eye Serum


Bestelnummer:
154658

Barcode:
20714729622

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 Werkdag

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
15 ml
Normale prijs
€ 56.56
Aanbieding
42.42
Productinformatie
NIEUW Clinique Smart Custom-Repair Eye Treatment,

Een geavanceerde oogverzorging die de huid zichtbaar verheldert, lift en opfrist en craquelé, fijne lijntjes en kraaienpootjes vermindert.
Daarbij geeft het een vochtboost die de droge huid helpt herstellen, zodat schade op celniveau vermindert. Clinique Smart Custom-Repair Eye Treatment gebruikt een ‘smart’ technologie en is versterkt met een cocktail van krachtige ingrediënten die de huid kalmeren, goed doen aanvoelen en ontvankelijk maken voor de voordelen van de ingrediënten. 
Clinique Huidverzorging
Clinique

Bij Clinique is men ervan overtuigd dat elke huid, ook uw huid, er prachtig uit kan zien. Alle Clinique huidverzorging- en make-upproducten zijn op allergie getest en 100% parfumvrij. De producten van Clinique passen zich aan elk huidtype en behoefte van de huid aan. Wereldberoemd is het 3 stappenplan van Clinique, bestaande uit een routine van reinigen, exfoliëren en hydrateren. Alle producten, van dagcrèmes tot de befaamde Anti-Blemish lijn, zijn ontwikkeld door dermatologen. De heerlijke geuren voor man en vrouw maken het assortiment van Clinique compleet.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden