Clinique Clinique Moisture Surge Intense Gel-Creme Extended 1,2 Thirst Relief

Clinique

Clinique Moisture Surge Intense Gel-Creme Extended 1,2 Thirst Relief


Bestelnummer:
63145

Barcode:
20714492205

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 35.86
Aanbieding
26.89
Productinformatie
Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator van Clinique is een rijke, vetvrije crème-gel die onmiddellijk intrekt. De huid blijft comfortabel gevoed, zelfs 24 uur nadat u de crème heeft aangebracht. Bij dagelijks gebruik wordt de huid zichtbaar versterkt en de natuurlijke vocht barrière van de huid wordt hersteld. Zo beschermt u de huid nog beter tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals airco’s of roetdeeltjes. Een betere vocht barrière zorgt namelijk voor een stralendere, gezondere huid. Geschikt voor huidtypes 1 & 2, zeer droge tot droge/gemengde huid.

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief is een hydraterende, olievrije crème-gel, geschikt voor alle huidtypen.
De crème herstelt het vochtgehalte in de huid, beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en vermindert rimpels en droogtelijntjes. De olievrije formule trekt snel in.
Ook te gebruiken als vochtinbrengend 5-minuten masker.


Clinique Huidverzorging
Clinique

Bij Clinique is men ervan overtuigd dat elke huid, ook uw huid, er prachtig uit kan zien. Alle Clinique huidverzorging- en make-upproducten zijn op allergie getest en 100% parfumvrij. De producten van Clinique passen zich aan elk huidtype en behoefte van de huid aan. Wereldberoemd is het 3 stappenplan van Clinique, bestaande uit een routine van reinigen, exfoliëren en hydrateren. Alle producten, van dagcrèmes tot de befaamde Anti-Blemish lijn, zijn ontwikkeld door dermatologen. De heerlijke geuren voor man en vrouw maken het assortiment van Clinique compleet.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden