Clinique Clinique Happy Heart Eau de Toilette

Clinique

Clinique Happy Heart Eau de Toilette


Bestelnummer:
56898

Barcode:
20714170486

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
100 ml
Normale prijs
€ 84.34
Aanbieding
63.26
Productinformatie
Een weldaad aan bloemen. Een hint van warmte. Een verdieping van je emoties. Een parfum dat het hart en de bloemige noten van Clinique Happy belichaamt, maar dan net een vleugje anders.

Bij Clinique zijn ze ervan overtuigd dat elke huid – ook uw huid- er prachtig kan uitzien. Alle producten, van huidverzorging tot make-up, zijn gebaseerd op Clinique’s dermatologische achtergrond. Aangepast aan elk huidtype en de behoefte van de huid. Gericht op het comfort en welbehagen van elke huid. Wereldberoemd is het 3-stappen huidverzorgingssysteem van Clinique: een routine van reinigen, exfoliëren en hydrateren dat door dermatologen is ontwikkeld.
Clinique Huidverzorging
Clinique

Bij Clinique is men ervan overtuigd dat elke huid, ook uw huid, er prachtig uit kan zien. Alle Clinique huidverzorging- en make-upproducten zijn op allergie getest en 100% parfumvrij. De producten van Clinique passen zich aan elk huidtype en behoefte van de huid aan. Wereldberoemd is het 3 stappenplan van Clinique, bestaande uit een routine van reinigen, exfoliëren en hydrateren. Alle producten, van dagcrèmes tot de befaamde Anti-Blemish lijn, zijn ontwikkeld door dermatologen. De heerlijke geuren voor man en vrouw maken het assortiment van Clinique compleet.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden