Clinique Clinique Fresh Pressed Powder Cleanser Vitamine C

Clinique

Clinique Fresh Pressed Powder Cleanser Vitamine C


Bestelnummer:
172075

Barcode:
20714838461

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
28 stuks
Normale prijs
€ 32.32
Aanbieding
24.24
Productinformatie
Clinique Fresh Pressed Powder Cleanser Vitamine C


Fresh Pressed Powder Cleanser van Clinique is een ultrafijn poeder dat door water geactiveerd wordt en de huid direct wakker maakt, reinigt, verheldert en de structuur verbetert dankzij de de-aging kracht van pure vitamine C.Vitamine C breekt met de tijd af en is het meest krachtig als het vers is. Vernieuwende verpakkingen voor eenmalig gebruik bewaken de kracht van de formule en geven per dosis de meest verse en pure vorm van vitamine C. Powder Cleanser with Pure Vitamin C zorgt voor een gezondere, jonger ogende huid met bewezen klinische resultaten vanaf de eerste keer gebruik.

Gebruik:
Activeer dit ultra-fijne poeder met water voor een zalige reinigingsbelevenis die de vermoeide huid versterkt en het celvernieuwingsproces ondersteunt. De huid is direct wakker en diep gereinigd met een verfijnde structuur en een heldere uitstraling. De niet-uitdrogende en niet-ontvettende formule is mild genoeg om iedere ochtend te gebruiken en bereidt de huid voor op een behandeling met de Clinique Fresh PressedDaily Booster with Pure Vitamin C. Aangeleverd per 28 zakjes.
Clinique Huidverzorging
Clinique

Bij Clinique is men ervan overtuigd dat elke huid, ook uw huid, er prachtig uit kan zien. Alle Clinique huidverzorging- en make-upproducten zijn op allergie getest en 100% parfumvrij. De producten van Clinique passen zich aan elk huidtype en behoefte van de huid aan. Wereldberoemd is het 3 stappenplan van Clinique, bestaande uit een routine van reinigen, exfoliëren en hydrateren. Alle producten, van dagcrèmes tot de befaamde Anti-Blemish lijn, zijn ontwikkeld door dermatologen. De heerlijke geuren voor man en vrouw maken het assortiment van Clinique compleet.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden