Clinique Clinique Fresh Pressed Daily Booster Vitamine C

Clinique

Clinique Fresh Pressed Daily Booster Vitamine C


Bestelnummer:
172077

Barcode:
20714804480

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
34 ml
Normale prijs
€ 80.80
Aanbieding
60.60
Productinformatie
Clinique Fresh Pressed Daily Booster Vitamine C

Een verjongend shot vitamine C dat vers wordt afgeleverd met één druk. Clinique Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamine C 10% bevat de complete de-aging kracht van pure, krachtige vitamine C met onze hoogste concentratie voor een heldere, flawless en gladde huid. Vanaf de eerste keer dat je het gebruikt, zie je de klinische resultaten en valt op dat je huid er jonger uitziet.
Deze unieke booster boekt geweldige resultaten bij alle tekenen van zichtbare veroudering.

Gebruik:
Activeer hem om de de-aging kracht van 10% verse vitamine C te gebruiken dat verfrist en vernieuwt. Druk simpelweg op het binnendeel om de vitamine C vrij te geven, schud de mix met de de-aging kalmerende emulsie en de booster is klaar om zijn vernieuwende kracht af te geven. Voor een dagelijks supplement mix je gewoon 2 druppels met je favoriete Clinique moisturizer voor een directe verheldering, en in slechts 7 dagen zie je een opvallend egale, gladde huid. Het product wordt aangeleverd per 4 flacons, goed voor een behandeling gedurende 28 dagen.


Clinique Huidverzorging
Clinique

Bij Clinique is men ervan overtuigd dat elke huid, ook uw huid, er prachtig uit kan zien. Alle Clinique huidverzorging- en make-upproducten zijn op allergie getest en 100% parfumvrij. De producten van Clinique passen zich aan elk huidtype en behoefte van de huid aan. Wereldberoemd is het 3 stappenplan van Clinique, bestaande uit een routine van reinigen, exfoliëren en hydrateren. Alle producten, van dagcrèmes tot de befaamde Anti-Blemish lijn, zijn ontwikkeld door dermatologen. De heerlijke geuren voor man en vrouw maken het assortiment van Clinique compleet.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden