Clinique Clinique Blend it yourself BIY Pigment Drops Vanilla

Clinique

Clinique Blend it yourself BIY Pigment Drops Vanilla


Bestelnummer:
172083

Barcode:
20714841621

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
10 ml
Normale prijs
€ 35.86
Aanbieding
26.89
Productinformatie
Clinique Blend it yourself BIY Pigment Drops 


Blend It Yourself kleurpigment druppeltjes. Daarmee verander je iedere dagcrème in een BB, CC of een dekkende foundation door simpelweg het aantal druppeltjes dat je gebruikt aan te passen. Eén druppeltje. Eindeloze mogelijkheden.  Geeft direct een flawless dekking maar mèt de textuur, finish en voordelen van je eigen favoriete dagcrème. BIY Blend It Yourself Pigment Drops bevat intense, pure pigmenten die verwerkt zijn in een super lichtgewicht twee-fasen formule. 


Door goed te schudden worden de twee vloeistoffen gemixt tot een dunne, vloeibare formule die met precies afgemeten druppeltjes door je dagcrème kan worden gemengd. Zo maak je je eigen foundation op maat, mèt huidverzorging benefits. Eén drupje puur pigment zorgt voor een transparante dekking. Twee of drie voor een vollere, meer flawless dekking. Dit revolutionaire product heeft een speciale ‘instant blending technologie’ die geactiveerd wordt zodra je de druppetjes mixt en welke dagcrème dan ook in een BB, CC of een dekkende foundation transformeert. 
Clinique Huidverzorging
Clinique

Bij Clinique is men ervan overtuigd dat elke huid, ook uw huid, er prachtig uit kan zien. Alle Clinique huidverzorging- en make-upproducten zijn op allergie getest en 100% parfumvrij. De producten van Clinique passen zich aan elk huidtype en behoefte van de huid aan. Wereldberoemd is het 3 stappenplan van Clinique, bestaande uit een routine van reinigen, exfoliëren en hydrateren. Alle producten, van dagcrèmes tot de befaamde Anti-Blemish lijn, zijn ontwikkeld door dermatologen. De heerlijke geuren voor man en vrouw maken het assortiment van Clinique compleet.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden