Clinique Clinique Anti-Blemish 009 Neutral - Powder Foundation

Clinique

Clinique Anti-Blemish 009 Neutral - Powder Foundation


Bestelnummer:
113323

Barcode:
20714700294

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
009 ml
Normale prijs
€ 30.81
Aanbieding
23.28
Productinformatie
De nieuwe poeder van Clinique is een acnebestrijdende vorm van make-up.
Dit is een een licht compacte poeder, ontworpen voor mensen met een vette huid die vinden dat halverwege de dag glans door de make-up breekt. Clinique Anti-Blemish Powder Foundation zorgt niet alleen dat de acne minder wordt, maar neutraliseert ook vlekjes roodhuid en littekens op de huid.

De poeder voelt comfortabel aan op de huid, het geeft een goede tot lichte dekking en voelt glad en licht aan op de huid. 

De poeder zit verpakt met een antibacteriële spons waarmee u een bebouwbare dekking heeft.
Clinique Anti-Blemish Powder Fountation kan worden gebruikt met de Clinique acnebestrijdende oplossingen vloeibare make-up. Ook kunt u de poeder alleen gebruiken op de plaatsen waar glans begint door te breken.
Clinique Huidverzorging
Clinique

Bij Clinique is men ervan overtuigd dat elke huid, ook uw huid, er prachtig uit kan zien. Alle Clinique huidverzorging- en make-upproducten zijn op allergie getest en 100% parfumvrij. De producten van Clinique passen zich aan elk huidtype en behoefte van de huid aan. Wereldberoemd is het 3 stappenplan van Clinique, bestaande uit een routine van reinigen, exfoliëren en hydrateren. Alle producten, van dagcrèmes tot de befaamde Anti-Blemish lijn, zijn ontwikkeld door dermatologen. De heerlijke geuren voor man en vrouw maken het assortiment van Clinique compleet.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn