Clarins Clarins BB Skin Perfecting Cream Medium 002 SPF 25

Clarins

Clarins BB Skin Perfecting Cream Medium 002 SPF 25


Bestelnummer:
65278

Barcode:
3380814058211

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
45 ml
Normale prijs
€ 37.37
Aanbieding
28.03
Productinformatie
Skin Perfecting Cream BB revitaliseert, beschermt en egaliseert de teint in één eenvoudige stap. Een drievoudige belofte die mogelijk is door de meest innovatieve technologie op het gebied van make-up en huidverzorging van de laboratoria van Clarins.

Deze nieuwe crème van Clarins egaliseert je teint, minimaliseert onvolkomenheden en zorgt ervoor dat je huid niet gaat glimmen. 
Over Clarins

Clarins Paris merklogo


Clarins, de Passie van een familie.

Uit liefde en respect van Jacques Courtin-Clarins voor de schoonheid van de vrouw. Zijn roeping wordt bevestigd tijdens zijn studie medicijnen als hij constateert dat voor een vrouw schoonheid net zo belangrijk is als gezondheid. Hij opent zijn eerste schoonheidsinstituut in 1954 in Parijs. Zijn passie werkt al gauw aanstekelijk op zijn twee zonen, Christian en Oliver. Sindsdien heeft de familie Courtin-Clarins maar één doelstelling; "Met liefde steeds weer nieuwe producten creëren en verbeteren". Zo kunnen alle vrouwen en alle mannen voortdurend rekenen op hoogkwalitatieve schoonheidsproducten.

Mooier worden met behulp van planten.

Planten maken vrouwen en de wereld mooier. We kunnen de leeftijd van een gezicht beinvloeden, een figuur verfraaien en volwassenen en kinderen beschermen tegen de zon. We willen het onmogelijke mogelijk maken. Dit alles vereist wetenschappelijk onderzoek, leergierigheid en volharding van de onderzoekers van Clarins. Diep in de kern van elke plant zoeken de onderzoeker van Clarins naar het ultieme schoonheidsgeheim, naar dat ene zeldzame en effectieve bestanddeel voor een Clarins creme, serum, lotion of een ander product. De onderzoekers van Clarins zijn meer dan 50 jaar plantenexperts voor uw schoonheid.


Clarins, De liefde voor schoonheid.

De verzorgingsproducten van Clarins zijn uniek in de wereld. Zij vormen de ontmoetingsplaats tussen plant en hand. Het samengaan van producten met een zeldzame werkzaamheid in combinatie met de meest perfecte aanbrengmethoden samen met persoonlijk dialoog. Een exclusieve verbintenis die betovert, schoonheid onthult en leid tot een lichter lichaam, een zachtere huid en een serenere ziel.SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn