Clarins Clarins Eclat Gelee du Jour - Daily Energizer Cream-gel

Clarins

Clarins Eclat Gelee du Jour - Daily Energizer Cream-gel


Bestelnummer:
149001

Barcode:
3380810034257

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
30 ml
Normale prijs
€ 30.30
Aanbieding
22.73
Productinformatie
Clarins Eclat Gelee du Jour - Daily Energizer Cream-gel

Energie, frisheid en uitstraling, de lichte crème-gel die 24 uur lang verzorgend werkt is de ideale basisverzorging. Een innovatieve cocktail van planten geeft de huid een energiekick. Deze Clarins frisse verzorgende dagcrème geeft de huid nieuwe energie en verzekert de huid van vochtverzorging, de hele dag door. Gelée Eclat du Jour verminder oneffenheden, geeft een mooie uitstraling en souplesse. De gel trekt direct in de huid in en is de ideale ondergrond voor make-up. De teint is gelijkmatig, helder en stralend fris.

Geschikt voor de normale tot vette huid.
Over Clarins

Clarins Paris merklogo


Clarins, de Passie van een familie.

Uit liefde en respect van Jacques Courtin-Clarins voor de schoonheid van de vrouw. Zijn roeping wordt bevestigd tijdens zijn studie medicijnen als hij constateert dat voor een vrouw schoonheid net zo belangrijk is als gezondheid. Hij opent zijn eerste schoonheidsinstituut in 1954 in Parijs. Zijn passie werkt al gauw aanstekelijk op zijn twee zonen, Christian en Oliver. Sindsdien heeft de familie Courtin-Clarins maar één doelstelling; "Met liefde steeds weer nieuwe producten creëren en verbeteren". Zo kunnen alle vrouwen en alle mannen voortdurend rekenen op hoogkwalitatieve schoonheidsproducten.

Mooier worden met behulp van planten.

Planten maken vrouwen en de wereld mooier. We kunnen de leeftijd van een gezicht beinvloeden, een figuur verfraaien en volwassenen en kinderen beschermen tegen de zon. We willen het onmogelijke mogelijk maken. Dit alles vereist wetenschappelijk onderzoek, leergierigheid en volharding van de onderzoekers van Clarins. Diep in de kern van elke plant zoeken de onderzoeker van Clarins naar het ultieme schoonheidsgeheim, naar dat ene zeldzame en effectieve bestanddeel voor een Clarins creme, serum, lotion of een ander product. De onderzoekers van Clarins zijn meer dan 50 jaar plantenexperts voor uw schoonheid.


Clarins, De liefde voor schoonheid.

De verzorgingsproducten van Clarins zijn uniek in de wereld. Zij vormen de ontmoetingsplaats tussen plant en hand. Het samengaan van producten met een zeldzame werkzaamheid in combinatie met de meest perfecte aanbrengmethoden samen met persoonlijk dialoog. Een exclusieve verbintenis die betovert, schoonheid onthult en leid tot een lichter lichaam, een zachtere huid en een serenere ziel.SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden