Clarins Clarins Double Serum Eye

Clarins

Clarins Double Serum Eye


Bestelnummer:
189070

Barcode:
3380810463170

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
20 ml
Normale prijs
€ 72.72
Aanbieding
54.54
Productinformatie
Clarins Double Serum Eye

De bijzonder kwetsbare zone rond de ogen is één van de belangrijkste schoonheidsproblemen van vrouwen. Maak kennis met Double Serum Eye: de complete anti-ageing oogverzorging met een textuur die perfect is afgestemd op de oogcontour. De stralende oogopslag ziet er onmiddellijk jong en levendig uit.
De dubbele anti-ageing formule voor de oogcontour vertoont een perfecte bio-affiniteit met de huid rond de ogen en put haar kracht uit een groot rijkdom aan planten (13 plantenextracten, waaronder het krachtige duo van fluitenkruid en kurkumaextract).
Een compleet serum met 96% aan natuurlijke ingrediënten, dat instaat voor een zichtbare vermindering van de tekenen van huidveroudering: Strijkt rimpels glad, vermindert wallen en kringen en verstevigt de huid van de oogcontour.
De oogopslag ziet er meteen stralender en jeugdiger uit.

Het complete anti-ageing duo:
Double Serum + Double Serum Eye
Onze anti-ageing routine
De gedroomde anti-ageing routine die binnenkort onmisbaar is in de schoonheidsroutine van iedere vrouw: gemakkelijk, verslavend en bijzonder doeltreffend. Breng elke ochtend eerst Double Serum Eye aan op de oogcontour en vervolgens Double Serum op het hele gezicht.
Voor een stralende oogopslag
Een complete formule met krachtige actieve bestanddelen afkomstig uit Double Serum en verrijkt met onder andere kurkuma. Gecombineerd met het extract van biologisch fluitenkruid staat het in voor een dubbele en aanvullende werking op de 5 vitale functies van de huid van de oogcontour, belangrijk voor een jeugdige oogopslag.
Over Clarins

Clarins Paris merklogo


Clarins, de Passie van een familie.

Uit liefde en respect van Jacques Courtin-Clarins voor de schoonheid van de vrouw. Zijn roeping wordt bevestigd tijdens zijn studie medicijnen als hij constateert dat voor een vrouw schoonheid net zo belangrijk is als gezondheid. Hij opent zijn eerste schoonheidsinstituut in 1954 in Parijs. Zijn passie werkt al gauw aanstekelijk op zijn twee zonen, Christian en Oliver. Sindsdien heeft de familie Courtin-Clarins maar één doelstelling; "Met liefde steeds weer nieuwe producten creëren en verbeteren". Zo kunnen alle vrouwen en alle mannen voortdurend rekenen op hoogkwalitatieve schoonheidsproducten.

Mooier worden met behulp van planten.

Planten maken vrouwen en de wereld mooier. We kunnen de leeftijd van een gezicht beinvloeden, een figuur verfraaien en volwassenen en kinderen beschermen tegen de zon. We willen het onmogelijke mogelijk maken. Dit alles vereist wetenschappelijk onderzoek, leergierigheid en volharding van de onderzoekers van Clarins. Diep in de kern van elke plant zoeken de onderzoeker van Clarins naar het ultieme schoonheidsgeheim, naar dat ene zeldzame en effectieve bestanddeel voor een Clarins creme, serum, lotion of een ander product. De onderzoekers van Clarins zijn meer dan 50 jaar plantenexperts voor uw schoonheid.


Clarins, De liefde voor schoonheid.

De verzorgingsproducten van Clarins zijn uniek in de wereld. Zij vormen de ontmoetingsplaats tussen plant en hand. Het samengaan van producten met een zeldzame werkzaamheid in combinatie met de meest perfecte aanbrengmethoden samen met persoonlijk dialoog. Een exclusieve verbintenis die betovert, schoonheid onthult en leid tot een lichter lichaam, een zachtere huid en een serenere ziel.SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden