Clarins Clarins Addition Concentré Corps-Body - Radiance Plus Golden Glow Booster

Clarins

Clarins Addition Concentré Corps-Body - Radiance Plus Golden Glow Booster


Bestelnummer:
149115

Barcode:
3380810018783

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
30 ml
Normale prijs
€ 39.90
Aanbieding
29.93
Productinformatie
Clarins Zelfbruiner met zelfbruiner druppels voor het Lichaam

Clarins lanceerde in 2014 Addition Concentré Eclat Visage en valt onder de categorie zelfbruiners. Een unieke en uitzonderlijke zelfbruiner en de eerste zelfbruiner voor het gezicht waarmee u direct na het aanbrengen een stralende en natuurlijk ogende bruine teint krijgt.

Dit Clarins product is een zelfbruiner voor mannen en voor vrouwen.

Dit jaar introduceert Clarins een versie voor het lichaam: Addition Concentré Eclat Corps waarmee u 365 dagen per jaar een zongebruinde teint creëert.

Een bruine kleur ziet er nog mooier uit op een gehydrateerde huid. Daarom heeft Clarins
aloë-vera extract aan de formule toegevoegd om de huid heerlijk zacht te houden. Het resultaat? Een natuurlijke, bruine kleur voor zowel uw gezicht als lichaam. De unieke formule van Clarins Addition Concentré kan worden gemengd met alle type hydraterende en verstevigende gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten van Clarins, maar ook met de zonbeschermings- en aftersunproducten.
Naast het gewenste zelfbruinende effect geeft u de huid ook de weldadige verzorging en de heerlijke geur van uw gebruikte producten zonder de DHA-geur en met beperking van het risico op vlekken. Net als bij elk gebruik van een zelfbruiner wast u uw handen met zeep na gebruik. 
Over Clarins

Clarins Paris merklogo


Clarins, de Passie van een familie.

Uit liefde en respect van Jacques Courtin-Clarins voor de schoonheid van de vrouw. Zijn roeping wordt bevestigd tijdens zijn studie medicijnen als hij constateert dat voor een vrouw schoonheid net zo belangrijk is als gezondheid. Hij opent zijn eerste schoonheidsinstituut in 1954 in Parijs. Zijn passie werkt al gauw aanstekelijk op zijn twee zonen, Christian en Oliver. Sindsdien heeft de familie Courtin-Clarins maar één doelstelling; "Met liefde steeds weer nieuwe producten creëren en verbeteren". Zo kunnen alle vrouwen en alle mannen voortdurend rekenen op hoogkwalitatieve schoonheidsproducten.

Mooier worden met behulp van planten.

Planten maken vrouwen en de wereld mooier. We kunnen de leeftijd van een gezicht beinvloeden, een figuur verfraaien en volwassenen en kinderen beschermen tegen de zon. We willen het onmogelijke mogelijk maken. Dit alles vereist wetenschappelijk onderzoek, leergierigheid en volharding van de onderzoekers van Clarins. Diep in de kern van elke plant zoeken de onderzoeker van Clarins naar het ultieme schoonheidsgeheim, naar dat ene zeldzame en effectieve bestanddeel voor een Clarins creme, serum, lotion of een ander product. De onderzoekers van Clarins zijn meer dan 50 jaar plantenexperts voor uw schoonheid.


Clarins, De liefde voor schoonheid.

De verzorgingsproducten van Clarins zijn uniek in de wereld. Zij vormen de ontmoetingsplaats tussen plant en hand. Het samengaan van producten met een zeldzame werkzaamheid in combinatie met de meest perfecte aanbrengmethoden samen met persoonlijk dialoog. Een exclusieve verbintenis die betovert, schoonheid onthult en leid tot een lichter lichaam, een zachtere huid en een serenere ziel.SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden