Style4 Blog Sabine 'Ja maar anders word ik niet bruin!'


'Ja maar anders word ik niet bruin!'

Weg met deze fabel!

3 september 2014

Het valt mij op dat heel veel mensen nog steeds geen zon-verzorging gebruiken. Als ik vraag waarom krijg ik vaak het antwoord ; ''Ja maar anders word ik niet bruin! ''


Weg met deze fabel! 

Je wordt juist wel bruin en nog mooier ook! Het allerbelangrijkste is ook dat het veel gezonder is als je de huid beschermt.


Sinds een aantal weken gebruik ik dagelijks de Sunleÿa G.E. Age Minimizing van Sisley over mijn dagcreme. Dit is een totale anti aging zonverzorging die bestaat in een SPF 15 (matige beschermingsfactor) en SPF 30 (hoge beschermingsfactor).


Wat Sunleÿa G.E. Sun Care zo perfect maakt!

Sunleÿa is een totaal anti aging zonneproduct, een nieuwe formule om huidveroudering tegen te gaan en een combinatie van krachtige actieve ingrediënten om de huid te beschermen tegen veroudering door de zon. Tegen de Glycatie ( is verlies van veerkracht van de huid ) maakt Sisley gebruik van Eenkoornextract, dit extract zorgt ervoor dat vezels van de lederhuid minder stijf worden, hierdoor behoudt onze huid haar stevigheid.  Het dille-extract verbeterd het functioneren van de elastinevezels en voorkomt zo het ontstaan van diepe rimpels. Karitéboter kalmeert, voedt en hydrateert de huid langdurig en maakt haar fluweelzacht. Iets wat we allemaal wel willen, toch?


De fijne, zijdezachte textuur is heerlijk smeerbaar en trekt snel in de huid zonder dat deze wit kleurt. Ideaal, hierdoor voel ik me tenminste geen melkfles.
Hierdoor kan de crème gerust meerdere malen per dag worden aangebracht. Het is een feestje om deze romige crème te gebruiken. Deze voelt niet vet of plakkerig aan.


De Sisley Sunleÿa G.E. Age Minimizing Global Sun Care is verkrijgbaar in SPF 15 en SPF 30 met een inhoud van 50ml.

Bij Style4.nl altijd een stuk voordeliger!

Reacties (0)


Reageren...