Style4 Blog Danielle Ben je niet gezegend met volle lange wimpers?


Ben je niet gezegend met volle lange wimpers?

De Oplossing!

23 juli 2014

M2 Lashes Eyelash Activating Serum is de oplossing voor je wimper problemen! Na een hele lange zoektocht voor de juiste mascara en alle merken inmiddels te hebben uitgeprobeerd, ben ik zeer tevreden met dit nieuwe product. 

Helaas hebben onze wimpers het vaak zwaar te verduren. Dit kan veroorzaakt worden door het gebruik van te veel mascara en/of geen goede oogreiniging. Wie van zichzelf niet gezegend is met volle lange wimpers kan nu, dankzij M2 Beauté, haar wimpers gegarandeerd veilig laten groeien. M2 Lashes beweert hét serum te zijn voor een zichtbare verbetering van de wimpers in lengte, volheid en dikte!
M2 Lashes Eyelash Activting Serum
M2 Lashes Eyelash Activating Serum is zeker een zeer effectief en actief serum voor vollere, langere, meer verzorgende en krachtigere wimpers. Mijn wimpers krijgen daarbij ook nog eens een donkere tint en een prachtige flair. Het vermeerdert de wimpers, verlengt de groeifase en vertraagt de uitval. Niets is minder waar. Na ongeveer 6 tot 8 weken was het resultaat opmerkelijk. Langere, vollere en krachtiger wimpers! De complimenten stroomden binnen, iedereen wilde weten welk merk mascara ik had opgebracht. 

Het Activating Serum heb ik 1x per dag, 's avonds na de reiniging opgebracht op een schone en droge huid. Het wordt opgebracht als een traditionele eyeliner op de eerste aanzet van je bovenste wimpers. Na een korte inwerktijd kunnen ook andere verzorgende producten gebruikt worden.

M2 Lashes Eyelash is gebaseerd op een combinatie van actieve- en verzorgende ingrediënten: De MDN stimuleert volle, langere en krachtiger wimpers. Biotin geeft kracht aan de wimpers en vertraagt de uitval. Hyaluronzuur zorgt voor een soepelheid en een gezond uiterlijk. Andere ingrediënten absorberen vocht en verbinden zich met meer stevigheid aan de wimpers.


Niet alleen ik, maar steeds meer gebruikers zijn overtuigd van de effectiviteit!

M2 Lashes is aantoonbaar en dermatologisch getest. 
 
Reacties (0)


Reageren...