Style4 Blog Danielle Swisscare's Complete Anti-aging Program


Swisscare's Complete Anti-aging Program

Lees Meer...

14 oktober 2013

Swisscare's Complete Anti-Aging Program

Swisscare combineert natuurlijke bronnen met de wetenschap van morgen. De innovatieve producten zijn ontwikkeld door toegewijde experts in zwitsers laboratoria en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Door het Swisscare Cosmetics anti-aging programma te gebruiken, zult u er jonger en stralender uitzien!

Het Swisscare Complete Anti-Aging programma is speciaal ontwikkeld voor die delen van de huid, waar de tekenen van veroudering het eerst optreden. De unieke probleemoplossende producten zijn beschermend, ondersteunend, corrigerend en verzorgend. U kunt niet meer zonder!

Swisscare Beautytox, 'de botox behandeling zonder injecties'!


Een anti-wrinkle serum met corrigerende en verzorgende ingrediënten die uw huid een gladder, strakker en jonger uiterlijk geven. Speciaal voor de rijpere huid die tekenen van veroudering vertoont. Polypeptiden zorgen voor een ontspannende werking op uw gelaatspieren en het Skin penetrator met nanotechnologie zorgt ervoor dat het serum diep doordringt in de huid. De huid wordt intensief gehydrateerd, verstevigd en gecorrigeerd in alle huidlagen. De productie van collageen en elastine wordt bevorderd.

Swisscare Eyelift 

Speciaal ontwikkeld om de huid rondom uw ogen effectief te liften. Het bevat een anti-rimpel peptide en een tetrapeptide. Rimpels en expressielijntjes worden zichtbaar minder, de huideigen productie van collageen, elastine en hyaluronzuur worden geactiveerd. Hersteld de elasticiteit en verstevigd de huid. Wilt u graag een energieke en frisse uitstraling, en geen last meer hebben van rimpels, gezwollen wallen en donkere kringen onder en of rond de ogen, dan is dit uw product! 

Swisscare Agespotcare

Speciaal ontwikkeld om pigment- en ouderdomsvlekken te voorkomen, te vervagen en veroudering van de huid tegen te gaan. Het regenereert en egaliseert de huid. Is voornamelijk geschikt voor de rijpere huid. 

Swisscare Decolcare

Anti-Aging Décolleté en Neck Cream. Het is een revolutionaire crème met wetenschappelijk bewezen anti-verouderingsingrediënten die de huid van uw décolleté en hals intensief verzorgen en de elasticiteit en textuur van deze gevoelige huid herstellen. De crème heeft een anti-rimpelwerking tegen verticale en diepe rimpels in het décolleté en zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de dichtheid van rimpels. Het bevat een uniek algenextract. Het tekort aan huideigen lipiden wordt aangevuld, de huid krijgt een vollere uitstraling. Uw krijgt een stralend en elegant décolleté!

Swisscare Handintense

De crème bevat een hoge dosis voedende, hydraterende en herstellende ingrediënten die zorgen voor een betere en voortdurende celvernieuwing, waardoor de handen er gladder, strakker en jonger uitzien. Het is rijk aan krachtige anti-oxidanten en een actief peptidecomlex. De crème vermindert de zichtbaarheid van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie. Heeft een exfloriërende werking, voedt en hydrateert de huid en heeft een verstevigende werking op de aderwanden. Uw krijgt zachte handen met een egale teint!

Swisscare Cellucare

Heeft u last van cellulite, hardnekkige vetophopingen, vochtophopingen of een verslapte huid? Dan is Cellucare de oplossing.
Het bevat diverse gepatenteerde actieve ingrediënten die de hoofdoorzaken van cellulite bestrijden en diep doordringen in de huid voor een optimale vermindering van cellulite. Zorgt voor een strakkere huid, verbetert de lichaamscontouren en heeft een algeheel afslankend effect.


Overige Swisscare Skincare producten...
Reacties (0)


Reageren...