Style4 Blog Jacqueline Sun Preparing


Sun Preparing

Werkelijk fantastisch!

15 maart 2014

De kern van de twee Tan Preparer formules wordt gevormd door het legendarische Lancaster Tan Activator Complex.

Het Tan Activator complex is verrijkt met een unieke combinatie van zoete sinaasappel en urucumzaden wat rijk is aan bètacaroteen. Het stimuleert de melanine aanmaak en verbetert de verspreiding van de melanine in de huid, zonder hulp van de zon.

Door de producten gedurende een bepaalde periode – 15 dagen – dagelijks te gebruiken, wordt de melanine geleidelijk naar het huidoppervlak gebracht wat de schoonheid van de huid bevordert. Zodra de huid daarna wordt blootgesteld aan de zon, ontwikkelt zich een egale, stralende bruine kleur, die dieper is en langer aanhoudt.

Tenslotte zorgt glycerol (een actief ingrediënt bekend om z´n hydraterende eigenschappen) ervoor, dat de Tan Preparer onmiddellijk begint te werken, de huid soepeler en mooier maakt. Dit hydraterende, onweerstaanbaar luchtig serum, stimuleert de melanineproductie en de verspreiding ervan in de huid. Het versnelt het bruinen en garandeert een egale, mooi gebronsde teint. Het frisse, transparante serum bevat ook lichtweerkaatsende pigmenten voor een direct gladmakend effect en een stralende glans.

Ga naar de Tan Preparer Collectie >


Tan Preparing


Reactie van onze testpersoon

Dit product is werkelijk fantastisch, ik ben om precies te zijn 14 dagen voordat we op vakantie gingen naar Turkije begonnen dit product te gebruiken. In combinatie met de aftersun tan maximizer was dit helemaal top!

Net vertelde ik al dat dit product nog optimaler werkt in combinatie  met de Tan Maximizer als aftersun. Dit zorgt namelijk voor een stralende frisse heldere teint. Waardoor ik  s' avonds in mijn avonddress mij helemaal op en top gebruind voelde, door het Tan Maximizer Complex is mijn mooie bruine teint veel langer na de vakantie blijven zitten, waardoor ik de weken na mijn vakantie nog steeds erg blij was met mijn gebruinde huid. .

Lancaster Tan Maximizer Set (t.w.v. €84.99)


Bestel de Tan Maximizer in deze set en je profiteert van extra voordeel! De set heeft een waarde van €84.99  maar is er bij style 4 voor €49.95.Reacties (0)


Reageren...