Style4 Blog Noa Mannenverzorging? Natuurlijk!!

Mannenverzorging? Natuurlijk!!

Menstore

23 november 2014

Je ziet het steeds meer, mannen die de gezichtscrème van hun vrouwen op doen. Mannen worden steeds ijdeler en daarom hebben ze hun eigen producten nodig.

Dat is waarom wij de MenStore hebben gecreëerd.

We houden ons lichaam in vorm door regelmatig te sporten, zijn altijd bezig met ons uiterlijk en we interesseren ons erg in gezond eten. Maar verzorgingsmiddelen slaan we zo nu en dan over. 

Voor mannen zijn de gezichtsverzorgingsproducten zelfs nog belangrijker dan bij een vrouw. Wij vrouwen hebben bijna altijd wel make-up op. Tegenwoordig zit in bijna alle make-up wel SPF (Sun Protection Factor), dit beschermt de huid tegen de zon. Ook halen vrouwen 's avonds natuurlijk hun make-up eraf. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de huid enigszins gereinigd wordt. Mannen gebruiken dit natuurlijk niet en hierdoor is de huid kwetsbaarder en heeft meer te verduren. En toch gebruiken nog maar weinig mannen een gezichtscrème...

Fases verzorging huid :

Reinigen
De eerste stap is altijd het reinigen van de huid. Dit is hetzelfde als bij de vrouwenhuid. Het reinigen moet altijd voor het scheren gebeuren hiermee heb je meer kans om ontstekingen te voorkomen. 
Tip : Nivea For Men Sensitive Face Wash

Bescherming
De tweede stap is het beschermen van de huid. Zoals ik al vertelde heeft de mannen huid meer te verduren dan de vrouwenhuid. Hierdoor is bescherming voor de man extra belangrijk. Een goede gezichtscrème is dus een must! 
Tip : Gebruik een gezichtscrème met SPF erin. De SPF beschermt de huid ook direct tegen de zon. Let wel op ! De SPF is geen vervanger voor zonnebrand. Dus een dagje strand met alleen de bescherming van de gezichtscrème is niet voldoende. 
Een goede dagcrème met SPF is ; Clinique Skin Supplies for Men Maximum Hydrator

Voeding
Om de huid te herstellen van alle schade die het op heeft gelopen is het erg belangrijk om de huid te voeden. In een nachtcrème zit altijd een herstellende en voedende functie. Het is dus erg belangrijk een nachtcrème te gebruiken voor een optimale huid. 
Tip : Lab Series Treat Night Recovery Lotion

extra optie :

Scrubben
Scrubben is ook een vorm van reinigen. Alleen wat radicaler. Maar goed om de dode huidcellen te verwijderen. Het is belangrijk een scrub niet elke dag te gebruiken. Wanneer je dit wel zal doen heeft de huid geen kans om te herstellen. Ons advies is ; gebruik 1x per week een scrub.
Een erg goede scrub is Biotherm Homme Facial Exfoliator Gezichtscrub

In onze Menstore vindt je ook producten voor haarverzorging, lichaamsverzorging, oogverzorging etc.

Uit Style4 onderzoek blijkt dat er nog steeds een taboe heerst voor mannen om de producten openlijk te kopen. Maar waarom naar de winkel als je het ook thuis bezorgt kan krijgen? "Dus mannen, ga je eigen producten gebruiken!''

Reacties (0)


Reageren...