Style4 Blog Jacqueline La Prairie Ice Crystal


La Prairie Ice Crystal

Geweldig!

24 februari 2014

Ice Crystal van La Prairie

Drie overlevingsgerichte planten vormen de kern van het Zwitserse ijskristallencomplex in Ice Crystal waarop het patent al is aangevraagd! Een Huidverzorging zo revolutionair dat het de huid versterkt tegen de gevolgen van tijd en de elementen.


Crème

Deze glinsterende vochtrijke crème versmelt direct met de huid en helpt onmiddellijk om haar jeugdige uitstraling te herstellen. Het Swiss Ice Crystal Complex werkt om de veerkracht van uw huid te versterken, door gebruikmaking van de overlevingsgeheimen van de natuur om haar te helpen zich aan te passen aan de voortdurend toenemende verouderingsaanslagen van het leven. Biotechnologie fuseert met de natuur wanneer plantaardige stamcellen helpen het uiterlijk van stevigheid te vernieuwen en de uitstraling van rimpeltjes te verzachten waardoor u er langer jonger uitziet.

La Prairie Switzerland La Prairie Swiss Ice Crystal Cream Dagcreme 50 ml


Voordelen
Bouwt de weerstand van de huid op tegen dagelijkse, huidverouderende stress. Hydrateert en voorkomt dat vocht zich aan de huid onttrekt ,verstevigt; minimaliseert de zichtbaarheid van rimpeltjes en beschermt.

Gebruik van dit geweldige product
’s Ochtends/’s avonds na reiniging en tonifiëren, aanbrengen op gezicht, hals en decolleté. Vermijd de oogcontouren. Gebruik over een serum naar keuze.

Dry oil

Deze transparante, gewichtloze droge olie wordt direct één met uw huid. Door de natuurlijke lipidebarrièrefunctie van de huid te helpen ondersteunen, een combinatie van zeldzame en pure oliën in het Swiss Ice Crystal Complex sluit vocht in uw huid in, langer dan ooit voor mogelijk werd gehouden. Uw huid zal stralen, er glad en als herboren uitzien.

la prairie dry oil


Voordelen
Bouwt de weerstand van de huid op tegen dagelijkse, huidverouderende stress. Helpt de vochtbarrière van de huid opnieuw op te bouwen om vochtverlies te voorkomen. Kalmeert, verzacht en beschermt.

Gebruik
’s Ochtends/’s avonds na reiniging en tonifiëren, aanbrengen op gezicht, hals en decolleté. Vermijd de oogcontouren. Kan zelfstandig gebruikt worden of vermeng 1-2 druppels met vochtinbrengende crème of emulsie op de palm van de hand alvorens het aan te brengen, voor verbeterde hydraterende elementen van de moisturizer. Kan gebruikt worden op serum, als eerst vermengd met moisturizer.

Ervaring van ons test persoon ;
Deze producten zijn fantastisch!
Nog nooit dit gevoel ervaren met huidverzorging, het voelt zacht aan en geeft ook nog eens een mooie uitstraling. Zelfs na een week gebruik kreeg ik al complimenten uit mijn omgeving of ik misschien een nieuwtje had omdat ik zo straalde. Ik gebruik gewoon LA PRAIRIE! Ik kan het iedereen adviseren....
Reacties (0)


Reageren...