Style4 Blog Sabine Je Bruine Kleur Behouden na een vakantie...

Je Bruine Kleur Behouden na een vakantie...

Sisley werkt echt!

30 mei 2014Iedereen kent het wel, de mooie glanzende en vooral bruine huid na de vakantie, maar wat iedereen vooral herkent is dat de mooie bruine kleur ook helaas snel weer vervaagd...

Sisley Sun
Maar dat proces is nu te vertragen door 4 producten en 4 simpele stappen:

Stap 1: Exfoliëren (reinigen).
Hiervoor gebruik je Gentle Facial Buffing Cream, dit zorgt ervoor dat alle dode huidcellen verdwijnen: breng een dun laagje Buffing Cream aan op de schone, droge huid van het gezicht en de hals. Hierbij de oogcontour vermijden. 1 minuut laten inwerken en voorzichtig met omhooggaande bewegingen schoonmaken daarna goed afspoelen met koud water en afsluiten met een lotion die geschikt is voor uw huidtype.

Stap 2: Re-hydrateren  (het vochtig houden van de huid)
Hiervoor gebruik je After-Sun Care Tan Extender die speciaal is ontwikkeld om de huid na blootstelling van de zon direct te herstellen en te koelen. 3 redenen waarom het helpt:
1. De huid na het zonnebad repareren.
2. De tekenen van huidveroudering die ontstaan door het zonnebad te verminderen.
3. De huid voor te bereiden op het zonnebad van de volgende dag.

Na het zonnebad over het gezicht en de hals aanbrengen, zo verlengt het de bruining, ook is de huid hierna zachter en geeft meer glans.

Stap3: verfraaien (mooier maken)
Hiervoor gebruik je Sun glow gel hierdoor krijg je een stralende egale kleur.
Sun Glow Gel laat de huid stralen, zorgt voor een mooie bruining en is geschikt voor alle huidskleuren en huidtypes. Bovendien kan het eventueel ook als foundation worden aangebracht. Verdeel een kleine hoeveelheid van Sun glow gel over de huid.


Stap 4:
verlengen
Hiervoor gebruik je Sisley Autobronzant Super Soin Corps Zelfbruiner deze zelfbruiningsbehandeling zorgt voor een mooie, zachte en glanzende bruine huid. Het kleurt de huid direct bij de eerste toepassing en is perfect voor mensen die niet in de zon willen of kunnen. Dit product is ideaal om alvast voor te bruinen of na de vakantie de bruine kleur langer te houden. 

Verdeel het product gelijkmatig over de huid maar niet te veel bij de ellebogen, knieën, enkels en  hielen, daarna goed de handen wassen en herhaal het proces in de dagen daarna totdat u de juiste bruine kleur heeft. 

               

Reacties (0)


Reageren...