Style4 Blog Sabine Heeft je huid alleen hydratatie nodig?

Heeft je huid alleen hydratatie nodig?

wat zijn lipiden?

28 januari 2015

NEE! Iedere huid heeft namelijk niet alleen
hydratatie nodig, maar zeker ook voeding
in de vorm van lipiden.

Wat zijn lipiden?

Lipiden zijn vetten die opgenomen worden door de huid, die zorgen voor ondersteuning van de huidbarriere die erg belangrijk is! Welk product ik hier speciaal voor uit licht is een product van La Prairie : Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil.
Het fijne aan deze huidolie is dat je het goed kunt doseren door middel van het pipet en ook nog hygienisch werkt. Dit kan je goed combineren met alle andere producten van La Prairie maar zeker ook met andere merken.

Het is werkelijk "FANTASTISCH"

Veel mensen ervaren een olie als vet. Tuurlijk is het wat vetter maar speciaal ontwikkeld voor een huid die wat droog is en dof oogt.
Ik heb het een paar weken mogen gebruiken en ik wist niet wat ik zag! Mijn huid kreeg een soort van geluks-boost!  Iets wat ik niet vaak ervaar dat zelfs mijn vriendinnen zeggen; Goh wat zie je er goed uit meid! De Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil is een mooie, voedende olie die een zeer lichte formule heeft die snel door mijn huid wordt opgenomen. 
Mijn huid ziet er dan direct mooier, voller, stralender en jonger uit! Gebruik maar één druppel dat is echt meer dan voldoende. Nog een mooie tip;Gebruik de olie ook weleens gemengd door je foundation voor een mooie glans, het is een goede oplossing als de foundation een beetje dof oogt of droog aanvoelt.

Bij deze olie adviseer ik de dag en nacht creme van de Swiss Ice Crystal lijn. Dan heb je het beste resultaat!
Deze glinsterende vochtrijke crème versmelt direct met de huid en helpt onmiddellijk om haar jeugdige uitstraling te herstellen. De huid bouwt weerstand op tegen dagelijkse, huidverouderende stress.Ook Hydrateert en voorkomt dat vocht zich aan de huid onttrekt. 

Voor de dames en heren onder ons die niet van een crème houden om welke reden dan ook, of u het te plakkerig vind of niet lekker aan vind voelen en wenst een emulsion of een gel gebruiken is er nu ook de Cellular Swiss Ice Crystal 

Nu ook met een bijpassende oogverzorging! Wist u dat bijna elke oogcreme maar 15ML bevat?

En de oogcremes van La Prairie 20ML?
Ogen vormen het meest sprekende gedeelte van het gezicht en tonen als eerste de tekenen van vermoeidheid en stress. Breng Cellular Swiss Ice Crystal Eye Cream van buiten naar binnen aan onder de ogen om deze eerste tekenen van veroudering tegen te gaan. Deze niet plakkerige en trekkerige oogcrème helpt de zichtbaarheid van donkere kringen, droogte, lijntjes en het gevoel van zwellingen onder de ogen onmiddellijk te verminderen.

Wat een complete lijn! Prachtig!
Reacties (0)


Reageren...