Style4 Blog Danielle Een jeugdige huid?

Een jeugdige huid?

Skin Best!

3 maart 2014

Nieuw, Biotherm Skin Best!

Vanaf  begin Februari komt Biotherm met  een nieuwe lijn (Beste Skin). Biotherm Skin Best is speciaal ontwikkeld voor het behoud van een jeugdige huid. Skin best heeft een duurzaam gladmakend effect en verzacht lijntjes, verbetert de huidtextuur, maakt de huid egaler, veerkrachtiger en mooier. De Skin Best producten beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De lijn bestaat uit: Serum in Creme, Dagcreme SPF 15, Nachtcreme, Color Corrector SPF 25 en een Oogcreme.

Skin Best Serum in Creme 15 ml + 30ml

Diepgaand, corrigerend effect, voedend en langdurige bescherming van de huid. 

Skin Best Dagcreme Normale huid SPF 15  50 ml

Rijke, hydraterende, voedende en beschermende crème voor de normale huid. Bestrijdt dagelijkse agressie (UVA-UVB-stralen, oxidatieve stress) en beschermt de jeugdige look van de huid nu en de komende jaren. De huid oogt sterker, jonger en stralender.

Skin Best Dagcreme Droge huid SPF 15 50 ml

Rijke, hydraterende, voedende en beschermende crème voor de droge huid. Bestrijdt dagelijkse agressie (UVA-UVB-stralen, oxidatieve stress) en beschermt de jeugdige look van de huid nu en de komende jaren. De huid oogt sterker, jonger en stralender.

Skin Best Nachtcreme 50 ml

Deze nachtcrème werkt in op de huidtextuur, lijntjes en teint. Het pakt de tekenen van vermoeidheid aan die overdag ontstaan. Iedere ochtend ziet de huid er jonger en frisser uit. De huid oogt sterker en energieker

Skin Best CC (Color Corrector) SPF 25 30 ml

De crème met tweede huid effect corrigeert in een oogwenk, vernauwt poriën, maakt de lijntjes glad en zorgt voor een frisse, egale teint. De teint is stralend. De SPF 25 beschermt tegen UV-stralen.
De crème is verkrijgbaar in twee tinten: Light Shade 002 en Medium Shade 001.

Skin Best Oogcreme 15 ml

De crème pakt de tekenen van veroudering aan waar ze het eerst zichtbaar worden. Zodat de huid er frisser, stralender en jonger uitziet. De complete verzorging tegen vermoeidheid.


Reacties (0)


Reageren...