Style4 Blog Danielle Clinique's All about shadows


Clinique's All about shadows

Nieuw!

16 juli 2014

Nieuw,  All About Shadow's, Singles Duo's en Quads in een nieuw kleurenpalet!

Clinique introduceert een nieuwe, comfortabele oogschaduw. Hiermee creëer je in één beweging een vol, intens en langdurig kleureffect.

Speciale technologieën als Fusion Layering en Variable Milling geven de substantie een heerlijke zachte textuur, waardoor de oogleden er gladder uitzien met een rijke, kleurvaste intensiteit.

Een combinatie van huidverzorgende ingrediënten, waaronder murumuruboter, afkomstig van de Astrocaryum murumuru, en vitamine E, zorgt voor een extreem crèmige en zijdezachte poedertextuur. Het product is daardoor gemakkelijk aan te brengen en blijft de hele dag mooi op zijn plaats.

De oogschaduw is verkrijgbaar in Singles, Duo's en Quads en kunnen op verschillende manieren worden aangebracht. Je kunt de Singles, Duo's en Quads gemakkelijk met elkaar combineren voor de ultieme look!

De Singles


Als uni kleur over het hele ooglid heen of in laagjes gecombineerd met andere tinten, waardoor een bijzonder persoonlijke uitstraling ontstaat. 

Er zijn 14 singles verkrijgbaar in 3 verschillende finishes: Mat (Matte), Licht glanzend (Soft Shimmer) en Glanzend (Super Shimmer)

De Duo's

Met de lichte en donkere kleur creëer je moeiteloos het gewenste effect. Je kunt de lichte tint gebruiken voor het hele ooglid, of deze in de plooi van het ooglid aanvullen met de donkere variant, voor een smokey effect.

Er zijn zes duo's verkrijgbaar.

De Quads

Zorgt voor een veelzijdige en spectaculaire uitstraling. Een schitterende combi van vier tinten. Verschillende look zijn subtiel te creëeren voor overdag en s'avonds. 

Er zijn acht Quads verkrijgbaar.

Voordelen
  • Blijft de hele dag zitten zonder dat de oogschaduw uitloopt of vervaagt
  • Geschikt voor alle Huidtypes
  • verschillende looks te creëeren
Producten bij dit blog

Reacties (0)


Reageren...