Style4 Blog Noa A little mascara never hurts

A little mascara never hurts

Je perfecte mascara

14 oktober 2014

Mascara,

Je hebt ze in alle verschillende soorten, maten en kleuren. Maar hoe kom je er nou achter welke mascara perfect geschikt is voor jou wimpers?

Ik heb korte wimpers

Tegenwoordig heb je een geweldig Serum ; ‘‘M2 Beaute - Eyelash Activating Serum’. Dit zorgt er daadwerkelijk voor dat de wimpers langer worden. Na 6-8 weken zie je resultaat, de wimpers zijn dan voller, langer en krachtiger.
Je hebt natuurlijk ook heel veel verlengende mascara’s . Zoals de naam al zegt verlengt het je wimpers. Een verlengende mascara heeft vaak een dunne, fijne borstel zodat zelfs de kleinste wimpertjes tevoorschijn kunnen worden gebracht. Hierdoor lijkt het alsof je meer(dus vollere) en automatisch ook langere wimpers hebt .

Goede verlengende mascara’s :

Sisley Mascara So Intense Deep Black; De mascara heeft een formule verrijkt met vitaminepeptiden. Door deze technologie worden de wimpers in slechts 4 weken langer en dikker.
Clinique High lengths mascara; Door het dunne fijne borsteltje krijgen de wimpers een verlegende look)
Sensai Mascara 38C Separating Lengthening Mascara; Een groot voordeel is dat deze mascara er pas af gaat bij water boven de 38C. Hierdoor is die dus in feite waterproof.

Ik heb lange, dunne wimpers

Gebruik een volume mascara. Deze mascara bevat meestal een dikke borstel zodat de wimpers goed omhuld kunnen worden met mascara en worden de wimpers dus dikker vanaf de wortel. Zorg er wel altijd voor dat de mascara er goed wordt afgehaald met reinigingsmiddel anders heb je meer kans dat de wimpers breken.

Goede volume mascara’s :
Lancôme Grandiôse 001 Mascara; Deze mascara is voorzien van een nieuwe aanbrengtechniek waardoor je moeiteloos een schitterende open, volle en gelijkmatige wimperlijn creëert
Estee Lauder Sumptuous Extreme Mascara; De drie wimperopbouwende vezels in de Sumptuous Extreme Mascara creëren een gedurfd valse-wimpereffect
Clarins Wonder Volume Mascara Black; De mascara omhult de wimpers en maakt ze dikker vanaf de wortel, al na de eerste keer aanbrengen. Voor een uitzonderlijke blik.

Ik heb hele rechte wimpers

Wanneer je hele rechte wimpers hebt wil je waarschijnlijk een mascara die de wimpers goed krult. Het borsteltje voor deze mascara is meestal krom, hierdoor kan je de wimpers meer structuur geven. Wanneer je rechte wimpers hebt kun je voor gebruik van de mascara altijd het beste een wimper kruller gebruiken. Tweezerman heeft een hele goede wimperkruller ontwikkeld die zelfs de kleine wimpertjes krult Tweezerman Super Wimperkruller Eyelash Curler.

Perfecte mascara’s voor het maken van krullende wimpers zijn :
Lancome Mascara Hypnose Drama Excessive Black ; Deze mascara structureerd de wimpers en zet ze gelijk in de goede vorm
Clinique High Impact Curling Mascara ; Geeft wimpers een opvallende krul en spectaculair verleidend volume, zonder ook maar in de buurt te komen van een wimperkruller.
Lancome Mascara Viruose Noir Sensuel ; De mascara geeft een ongelooflijk wimperkrullend effect met het excentrische KeepCurl™ borsteltje

Mijn mascara gaat er snel af

Gaat je mascara er altijd snel af, dan is een waterproof mascara een echte musthave! Wanneer je vaak last hebt van tranende ogen, of wrijf je vaak in je ogen dan blijft de mascara gewoon zitten met een goede waterproof. Let er wel op dat je speciale reiniging nodig hebt. Anders kan je de mascara er niet helemaal goed afhalen en heb je dus kans dat tijdens het slapen je wimpers afbreken. De Estee Lauder Take It Away Gentle Eye and Lip LongWear Makeup Remover zorgt er niet alleen voor dat je oogmakeup er goed afgaat, maar je kan er ook je lippen mee reinigen. 2 in 1 dus.

Goede waterproof mascara’s :
Clinique High Impact Waterproof Mascara ; De Mascara zorgt voor volle, lange wimpers die de hele dag mooi, perfect én waterproof zijn.
Yves Saint Laurent Volume Effect Faux Cils Waterproof ; Deze luxe waterproof mascara zorgt voor een valse wimpereffect en bevat pro-vitamin B5, aloe vera en vinyl polymer voor een langhoudend effect (dus is nog gezond voor je wimpers ook!)
Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes Waterproof ; De 1e mascara met "poppenwimpereffect". Hypnôse Doll Eyes lift de wimpers en maakt ze van wortel tot punt voller en langer. EN is dus waterproof!
Reacties (0)


Reageren...