Sisley Paris Sisley Sisleya Elixer

Sisley Paris

Sisley Sisleya Elixer


Bestelnummer:
56604

Barcode:
3473311515001

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
4X5 ml
Normale prijs
€ 429.25
Aanbieding
321.94
Productinformatie

Sisleÿa-Elixir is een intensief programma voor een zichtbaar jongere, stevigere, gehydrateerde huid 

Deze intensieve, vernieuwende en herstructurerende formule stuurt boodschappen naar de huid die ervoor zorgen dat de natuurlijke mechanismen en reflexen van een jonge huid zich herstellen.
De innovatieve formule bevat natuurlijke plantenextracten die zijn geselecteerd vanwege hun vermogen om samen zes hoofddoelen te
bereiken:
 • Moutextract stimuleert de metabolische uitwisseling van de aanhechtingslaag van de opperhuid en lederhuid. Hierdoor verloopt de toevoer van voedingsstoffen naar de huid beter en ontstaat een betere verbinding met en ondersteuning door de opperhuid.
 • Wittewilgextract stimuleert de productie van HSP (stressproteïnen), waardoor de huid effectiever kan optreden tegen alle soorten stress.
 • Solanumextract stimuleert de productie van lipiden voor een spectaculair diepe hydratatie.
 • Padina pavonica, een algenextract, herstelt het volume van de huid, waardoor oppervlakkige rimpeltjes minder zichtbaar worden.
 • Gingko Biloba-extract en vitamine E helpen vrije radicalen te bestrijden voor een anti-agingeffect.
 • Etherische oliën van lavendel en marjolein hebben een stimulerende en revitaliserende werking voor een stralende huid.

Sisleÿa-Elixir is een compleet programma dat is ontwikkeld om de natuurlijke functies van de huid te reactiveren.

Toepassing
Sisleÿa-Elixir is geschikt voor alle huidtypes.
Vier weken lang dagelijks gebruiken. 's Ochtends en 's avonds vijf druppels aanbrengen op de grondig gereinigde huid van het gezicht en de hals. Elk flesje bevat voldoende elixir voor één week. Sisleÿa-Elixir kan drie tot vier keer per jaar worden gebruikt, naar behoefte van de huid.

Gebruik Sisleÿa-Elixir voor een optimaal resultaat aan het begin van elk seizoen. Het product heeft ook een gunstige werking na langdurige blootstelling aan de zon.

Actieve ingrediënten:
 • Gingko Biloba:stimuleert de doorbloeding, bestrijdt vrije radicalen
 • Lavendel(olie):zuivert, kalmeert
 • Marjolein(olie):stimuleert
 • Mout:hecht de verbinding tussen lederhuid en opperhuid
 • Padina Pavonica:stimuleert de aanmaak van glycoaminoglycanen
 • Witte wilg:stimuleert de aanmaak van HSP, anti-elastase
 • Solanum:stimuleert de aanmaak van lipiden
 • Vitamine E:bestrijdt vrije radicalen
 Over Sisley Paris
Sisley Paris Merk Logo

De producten van Sisley worden pas op de markt gebracht nadat in een langdurig onderzoeksproces voldoende is bewezen dat het product veilig is en doet wat het belooft.


Sisley staat bekend om zijn expertise op het gebied van huidverzorging voor gezicht en lichaam. Het complete productassortiment omvat producten voor alle huidtypes en huidbehoeften, van make-up removers, hydraterende producten en anti-aging producten, zonnebrand crèmes en haarverzorgingsproducten, etc. Daarom kiest het merk er ook voor om de producten selectief te distribueren, om zijn klanten deskundig advies te kunnen bieden.


Sisley Cosmetica
Uw make-up is de hele dag in contact met uw huid. Om de huid te hydrateren, comfort te bieden en beter bestand te maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, heeft Sisley onder het nauwlettende oog van Isabelle d'Ornano een innovatieve lijn high-end make-up ontwikkeld op basis van de huidverzorgingsexpertise van het bedrijf.

Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Sisley Creatief met Geuren
Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Een Familiebedrijf
In 1976 richtte de idealistische ondernemer Hubert d'Ornano Sisley op vanuit een vernieuwend idee: door middel van technologische innovatie wilde hij de beste onderdelen van planten en etherische oliën selecteren om die te kunnen gebruiken in schoonheidsproducten. Onder zijn leiding en dankzij de inzet van zijn medewerkers is Sisley in iets minder dan veertig jaar uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze bedrijven in de internationale high-end cosmeticasector.
Zijn vrouw, Isabelle d'Ornano, die hem vanaf het begin terzijde heeft gestaan, houdt zich met name bezig met de productontwikkeling en het merkimago. Daarnaast zijn ook twee van hun kinderen al meer dan twintig jaar werkzaam binnen het bedrijf: Philippe d'Ornano is de CEO van Sisley en Christine d'Ornano is als Vice-President verantwoordelijk voor de marketingstrategie en staat aan het hoofd van de vestiging in Groot-Brittannië.SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
  Andere producten van deze merklijn