Lancome Lancome O de L Orangerie Eau de Toilette

Lancome

Lancome O de L Orangerie Eau de Toilette


Bestelnummer:
62202

Barcode:
3605532431024

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 57.58
Aanbieding
43.19
Productinformatie

Lancome O de L Orangerie Eau de Toilette 50 ml


Lancôme is een Frans, luxe, cosmetica huis. In 1935 opgericht door Armand Petitjean in Frankrijk en bestaat inmiddels 78 jaar. Sinds 1964 is Lancôme eigendom van L'oreal. De naam Lancôme is geïnspireerd op de ruïnes van een kasteel, Le Château de Lancosme, de bloeiende rozen in het gebied zijn het symbool van de onderneming geworden, de gouden roos.

Ô de L'Orangerie nodigt uit tot een escapade in een wonderlijke tuin tijdens de eerste lentedagen. Een droom, een subtiel en fris water dat herinnert aan de mysterieuze geur van de kostbare Oranjebloesem.

Lancôme Ô de L'Orangerie creëert rondom een Oranjebloesem, boordevol Ô die de heldere, frisse bloemblaadjesfacetten benadrukt. Frisse, knisperige Neroli-essence en verrukkelijke, honingzoete accenten van Oranjebloesemextract. Rondom deze rijke en kostbare noten ontwikkelt zich een veelheid aan sensaties: de explosieve geur van bergamot en sinaasappelschil maakt plaats voor een fris akkoord van kristalhelder water, afgerond door de zachte geur van jasmijnblaadjes. Tenslotte verhogen de warme houttonen en de ronde geur van benzoë het genot van deze weergaloze Oranjebloesem. 
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden