Guerlain Guerlain Abeille Royale - Queen

Guerlain

Guerlain Abeille Royale - Queen's Treatment Royal Jelly Kuur


Bestelnummer:
179354

Barcode:
3346470613386

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
15 ml
Normale prijs
€ 156.67
Aanbieding
117.50
Productinformatie
Guerlain Abeille Royale - Queen's Treatment Royal Jelly Kuur

De nieuwe Abeille Royale Queen's treatment van Guerlain is een intensieve Royal Jelly kuur die zich richt op de specifieke behoeften van een vermoeide huid: regeneratie en versterking. De exclusieve Royal Jelly is ingekapseld in kleine parels, waardoor de herstellende kracht behouden blijft. In slechts 7 dagen krijgt de huid een echte boost: ze oogt frisser en strakker. De vale teint verdwijnt en maakt plaats voor een stralende huid.

Gelée Royale Exclusive
Het koninginnenbrood is het meest kostbare product van de bijenkorf. Deze voeding voor de koningin van de bijen is ook een topnutriënt voor de huidcellen. Guerlain ontwikkelde een heel eigen ontwikkeling van het koninginnenbrood om de kwaliteit en de zuiverheid ervan te waarborgen. Dit exclusieve koninginnenbrood is een uitzonderlijke voedingsstof en een natuurlijk concentraat van koolhydraten, eiwitten, vetten en vitaminen. Het wordt gewonnen in een gevrijwaarde natuurlijke omgeving en het heeft uitzonderlijke eigenschappen voor de huid.

Gebruikstips:
- ’s Ochtends en ’s avonds voor het serum of de olie aanbrengen met behulp van de meegeleverde zakjes.
- Plaats 15 parels in het zakje en dep deze voorzichtig op de huid waardoor de Royal Jelly rechtstreeks op de huid wordt vrijgegeven.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden