Davidoff Davidoff Horizon Eau De Toilette

Davidoff

Davidoff Horizon Eau De Toilette


Bestelnummer:
162306

Barcode:
3614220080659

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
40 ml
Normale prijs
€ 44.83
Aanbieding
33.62
Tips voor of bij dit product

Productinformatie
Davidoff Horizon is een oneindige verfrissende geur, gebaseerd op mannelijkheid. Horizon straalt van vrijheid en de mogelijkheid alles te bereiken. Davidoff Horizon haalt zijn kracht uit de natuur. Het parfum opent in de top met gember en rozemarijn. Het hart wordt gevormd door cederhout en nootmuskaat. In de basis sluit Horizon af met cacao en vetiver.

Horizon van Davidoff is gecreëerd door meesterparfumeurs Olivier Pescheux en Jacques Huclier. De Eau de Toilette heeft een tijdloze geur. Een unieke signatuur, edel met rijkdom en diepte. Horizon staat voor vrijheid, avontuur, kracht, ontdekken en het benutten van kansen. 

Davidoff Horizon
 Over Zino Davidoff
Zino Davidoff ontwikkelde een mooie geurlijn genaamd Davidoff. Inmiddels zijn er verschillende geuren uitgebracht zoals o.a. Zino Davidioff, Cool Water en Echo

Zino Davidoff gelanceerd door het ontwerp huis van Davidoff in 1986. Zino Davidoff is een succesvolle zakenman. Hij heeft een geweldig gevoel voor humor, voor de mooie dingen in het leven en eenvoud. Een kunstenaar die mensen begrijpt en respecteert.

Zino Davidoff is een man met een gevoel voor essentie, genieten van het moment met genot. Zijn klanten begrijpen deze filosofie. Allereerst ontwikkelde hij het sigarenmerk Davidoff.

Overal ter wereld kwam men zijn filosofie delen om van zijn beste sigaren te genieten. Davidoff is ondanks zijn succes altijd trouw gebleven aan zijn principes en zichzelf.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden