Collistar Collistar Anti-hair loss Revitalizing Vials Ampullen

Collistar

Collistar Anti-hair loss Revitalizing Vials Ampullen


Bestelnummer:
171922

Barcode:
8015150290760

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
15 stuks
Normale prijs
€ 41.40
Aanbieding
31.05
Productinformatie
Collistar Ampullen tegen haarverlies, met Trichogen Veg

Het antwoord op haarverlies, met wetenschappelijk bewezen resultaat. Dankzij Trichogen Veg®, een innovatief biotechnologisch complex, vormen deze ampullen een zeer geavanceerde behandeling tegen haarverlies bij vrouwen. De ampullen bieden een allround behandeling voor haar en hoofdhuid en • versterken de activiteit van haarfollikels • maken de haarvezel krachtiger • maken bestaand haar gezonder en sterker • voorkomen haarverlies en stimuleren haargroei. De ampullen kunnen worden gebruikt op vochtig of handdoekdroog haar (na de shampoo) of op droog haar. Tweemaal per week te gebruiken ter voorkoming en voor behoud, driemaal per week als behandeling tegen invloeden van buitenaf. * adjuvant anti-haarverlies behandeling

Voordeel
Het antwoord op haarverlies, met wetenschappelijk bewezen resultaat. Dankzij Trichogen Veg®, een innovatief biotechnologisch complex, vormen deze ampullen een zeer geavanceerde behandeling tegen haarverlies bij vrouwen.

Hoe te gebruiken
Aanbrengen met kleine hoeveelheden op de hoofdhuid, losjes circulair masseren om de microcirculatie te stimuleren en om het product in te laten werken. 
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden